القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

محکومیت یک شهروند ایران به ۱۰ سال حبس در آلبانی

دادگاهی در آلبانی یک شهروند ایرانی را با طرح ادعاهای اثبات‌نشده به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 16
کد خبر: ۱۶۴۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، دادگاهی در آلبانی یک مرد ایران را با ادعاها و اتهامات مرتبط با «تروریسم» به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم کرده است.

 

دادگاه ویژه آلبانی برای رسیدگی به فساد و جرائم سازمان‌یافته در حکمی روز پنجشنبه یک شهروند ایرانی به نام «بیژن پولادرگ» را به «تأمین مالی تروریسم» و عضویت در یک «سازمان تروریستی» متهم کرده است.

 

ادعاها علیه این شهروند ایران در حالی صادر شده که آلبانی میزبان گروهک تروریستی منافقین است و در ماه‌های گذشته ادعاهایی را درباره حمله سایبری ایران به نهادهای حکومتی آن کشور مطرح کرده است.

 

ماه پیش نشریه فارن‌‍‌پالیسی گزارش داده بود گروهک تروریستی منافقین بر اساس توافقی میان واشنگتن و تل‌آویو در آلبانی مستقر شده‌اند. در حال حاضر برآوردها حاکی از آن است که ۳۰۰۰ عضو این گروهک در محوطه‌ای به شدت حفاظت‌شده در کمپ اشرف ۳ زندگی می‌کنند.

 

از سال ۲۰۱۳ به این سو، گروهک تروریستی منافقین اقدام به برگزاری رویدادها و نشست‌هایی در آلبانی با حضور سیاستمداران محافظه‌کار آمریکایی از جمله مایک پامپئو،وزیر خارجه سابق آمریکا و مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا کرده است.

 

فارن‌پالیسی در گزارش ماه گذشته خود نوشته بود ایده حضور منافقین در تیرانا ابتکار آلبانی نبوده بلکه بر اساس توافق میان واشنگتن و تل‌آویو شکل گرفته و آلبانی هم برای نشان دادن دیدگاه‌های غرب‌گرایانه خود با این توافق همراهی کرده است.

 

فاکس‌نیوز نوشته پولادرگ اتهامات مطرح شده علیه خود را رد کرده است. او حق دارد خواستار تجدیدنظر در این حکم شود. مطابق این گزارش، این شهروند ایران دو سال پیش به ظن «جاسوسی از اعضای MEK (منافقین) دستگیر شد.»/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار